Adresa:Str. St. O. Iosif, nr. 24, Iasi (Zona: Plopii fara sot)Telefon:0745.888.590

LOCALIZARE PROIECT REZIDENTIAL EUROVILLAGE BUCIUM

Te-am convins? Ne gasesti la urmatoarea adresa!

Adresa

Str. O. Iosif, nr. 10, Iasi (Zona Plopii fara sot – Bucium)

Detalii Eurovillage Bucium

Vile individuale avand o suprafata de 118 mp util si 140mp construit, amplasate pe un teren cu o suprafata de 500 mp. Proiectul rezidential are acces facil catre toate zonele din Iasi, in proximitatea locatiei existand mijloace de transport in comun, scoli, gradinite si market-uri.

Programare vizionare

Pentru a programa o vizionare a unuia dintre imobile va rugam sa contactati managerul de proiect Florin Pavel, la numarul de telefon 0745.888.590

DORESTI MAI MULTE INFORMATII REFERITOARE LA EUROVILLAGE BUCIUM?

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

„Locuiesc intr-unul din casele Eurovillage de 6 luni. Sunt foarte multumita de achizitia facuta si de modul profesionist de colaborare cu reprezentatul firmei, dl. Pavel. Zona este linistita, aerul curat, iar accesul spre oras este facil. In ceea ce priveste imobilul, compartimentarea este extrem de utila, iar materialele utilizate au fost de cea mai buna calitate. Astept cu nerabdare noii vecinii!”

Elena P.
Locatar Eurovillage Miroslava

„Case proiectate bine, atât tehnic cât și practic (cu spațiu de depozitare, cu garderoba, cu terasa etc). Dezvoltatorul este o persoana serioasa și mereu disponibila pentru orice lămurire”

Lorentz A.
Locatar Eurovillage Miroslava

„Recomand cu incredere casele dezvoltate de Eurovillage. Am achizitionat in urma cu 12 luni un imobil dezvoltat de ei si sunt multumita. Compartimentarea este perfecta, iar casele sunt extrem de bine construite si izolate atat termic cat si fonic. Multumim pentru seriozitate si promptitudinea cu care ati raspuns fiecarei solicitari adresate. Mult succes in continuare”

Marina V.
Locatar Eurovillage

APELARE RAPIDA